** Logo Jolanda's NagelStudio **


lijnBelangrijke regels voor het behouden van
"mooie nagels"

hand

Ø     Knip uw nagels nooit met een schaar, daardoor zullen ze gaan scheuren of breken. Ook niet vijlen met een diamant vijl. Deze maakt de nagels te heet, waardoor ze dus ook weer kunnen gaan splijten. Gebruik een goede kartonnen vijl.

Ø    Smeer minimaal 1 keer per dag uw nagelriemen en (kunst) nagels in met nagelriemolie om ze in goede conditie te houden. De olie legt een filter over de nagel, waardoor water geen kans krijgt deze uit te drogen.

Ø    Gebruik nagellakremover zonder aceton. Door gebruik van aceton kan namelijk de kunstnagel beschadigen of zelfs loslaten.

Ø    Gebruik een base-coat voordat u nagellak opbrengt. Hierdoor voorkomt u verkleuring van de nagels en base-coat verbetert de hechting van de nagellak.

Ø    Breng om de paar dagen een nieuw laagje top-coat  aan. De nagellak blijft langer mooi glanzen en nagellak zal er minder snel af slijten en dus langer blijven zitten.

Ø    Trek de kunstnagel nooit van uw eigen nagels af. Dit kan schade veroorzaken aan de natuurlijke nagel. Uw nagelstyliste kan de nagels op de juiste wijze voor u verwijderen.

Ø    Gebruik uw nagels niet als gereedschap.

Ø    Gebruik handschoenen tijdens het werken met schoonmaakmiddelen of tijdens het werk in de tuin. Middelen als terpentine, Antical, Cillit Bang, Blue wonder, Ajax schoonmaak middelen,aceton enz. zijn funest voor uw (kunst)nagels.

Ø    Laat uw nagelsop tijd nabehandelen (bijvullen). Door de nagels op tijd te laten bijvullen voorkomt u het scheuren en breken van de kunststoflaag.


** Footer **