** Logo Jolanda's NagelStudio **


lijn


Nagelversteviging
handHeeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. acryl uw nagels verstevigen. De nagels wordt opgebouwd met acryl door eerst een french te zetten dit kan in ieder gewenste kleur, dan word dit weer opgevuld met een rozen kleur (dat is een doorzichtige nagelbed kleur) en dit alles hard uit aan de lucht, dan word alles in model gevijlt en als laatste word een leglak gebruikt voor een mooie glans op de nagels. En dit alles kan ook in naturel zonder de french.

Met deze techniek kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelstudio meteen een verlenging op gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn.

Bijwerken Uw eigen nagels groeien door onder het laagje gel wat eerder op de nagels aangebracht is en daarom dienen de acryl nagels om de 3 á 4 weken te worden bijgewerkt. Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. De acryl die op de natuurlijke nagel de acryl nagel vormt, groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel.

Bij de nabehandeling word een gedeelte van de “uitgegroeide” acryl nagel van de nagels weg gevijld. Hierna worden de nagels stofvrij gemaakt en word er een nieuw laag acryl aangebracht.

Omdat de acryl nagels op de natuurlijke nagel meegroeien zit na verloop van tijd het breekpunt van de nagel niet meer op de juiste plaats, waardoor de nagel eerder kan breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling in de nagelstudio. In onze nagelstudio kan u bij het verstevigen van uw nagels kan u kiezen uit diverse mogelijkheden:

• Nagelsversteving met french manicure
• Nagelsverstvigen met nailart
• Nagelsverstevigen met lak


** Footer **