** Logo Jolanda's NagelStudio **ProductenBij Jolanda´s Nagelstudio kunt u terecht voor het zetten van acryl nagels Doordat er gewerkt wordt met professionele producten heeft u een mooi resultaat waar u lang van kan genieten!.
De produkten waar ik mee werk zijn de acryl Creative en gel ibd
U kunt in mijn salon terecht voor diverse kunstnagels namelijk voor:

• Acryl nagels

Tevens neem ik patiënten met Psoriasis in behandeling om de nagels weer goed voor de dag te laten komen.

Als u mijn nagelsalon bezoekt hoeft het niet perse voor kunstnagels te zijn. Ook kan ik voor uw natuurlijke nagels van dienst zijn. U kunt denken aan een manicure waarbij de natuurlijke nagels op de juiste manier worden verzorgd.

Regelmatig komen er bezoekers die nagelbijten. Personen die nagelbijten worden net zoals niet nagelbijters in behandeling genomen.
Vaak worden de teennagels vergeten. de nagelstyliste kan uw teennagels weer verfraaien en na een behandeling zullen uw teennagels er verzorgd uitzien.

Om met de trends mee te gaan kunt u kiezen om een mooie Nail-Art op uw nagels te laten zetten, De mooiste creaties kunnen worden gezet. Er is een breed scala aan keuze, zoals lakken, Vrush-Art (acrylverf), 3D Nail-Art, glitters & steentjes. U kunt hiervan voorbeelden terug vinden in de foto album op deze website.

Jolanda van Ginkel Allround  Nagelstyliste laat uw nagels weer spreken.** Footer **