** Logo Jolanda's NagelStudio **


lijn


Verlenging
handHet grote voordeel van kunstnagels is dat al je nagels direct dezelfde lengte krijgen. Ik kan je nagels op iedere gewenste lengte maken. Het is wel goed te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels. Ik adviseer eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kunnen we de lengte dan aanpassen.

Indien je zelf al mooie lange nagels hebt, zullen we alleen een verstevigende laag acryl aanbrengen. Dit noemen wij een ‘overlay’. Zijn je nagels kort of ongelijk van lengte dan zal ik ze verlengen. Afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagels, kiezen we dan voor een tip of sjabloontechniek.

Tips zijn voorgevormde plastic kunstnagels. Ze worden met lijm op je nagels aangebracht, op lengte geknipt en in vorm gevijld. Om een gladde oppervlak te krijgen, wordt de overgang tussen de tip en de nagelplaat transparant gevijld. Tot slot komt er een laagje gel of acryl over de tip. Ik kan ook met behulp van een zelfklevende sjabloon (nagelvorm) direct op het nagelbed een kunstnagel modelleren met acryl.


** Footer **